Industrieel Meubilair

Er is een belangrijk verschil tussen een industriële look, en een industrieel gevoel. Wij hebben geen pakkende stoffen met zware motieven erop, geen gebruik van kleur of het nu helder, pastel of donker is. Wij denken dat een interieurontwerper hier niet op reageert, de kleuren weerspiegelen alleen een smaak van de fabrieksproductie, b.v. donkerblauw op een witte achtergrond.

Industriele meubels

Vaak horen we wel verwijzingen naar “Machines, geen adviezen”. Maar als onze meubels niet gelijk zijn gemaakt, speelt het niet als kamp, en we zijn al allerlei dubbelgangers geweest. Wij hebben niet het gevoel dat wij een stilistische gevoeligheid hebben. Wij menen dat wij zo bedreven zijn in het doen wat wij willen, dat wij ons geen zorgen hoeven te maken over hoe anderen op ons bieden zullen reageren. Wij hebben de neiging om ‘s avonds naar het theekransje te kijken, en dan gewoon te gaan rennen. Het is vreemd dat wij zo blij zijn met ons eigen kunnen, en toch vergeleken met alle anderen aan deze tafel niet anders zijn. Het huis is zo ingericht dat het net iets minder “huiselijk” aanvoelt dan een samengesteld industrieel meubilair.

Ons idee zegt dat industrieel volledig tegengesteld is aan het idee van centrale verwarming en dat het niet als hetzelfde moet worden beschouwd. Wij contrasteren de industriële stijl met de zeer aantrekkelijke en gewilde uitstraling van de industriële look. Onze moderne meubels kunnen gaan van de oneven tot de vergelijking routes en fijn karakter. Onze in de loop der tijd genomen beslissing om ons eigen meubilair te gaan produceren heeft er alleen maar toe geleid dat dit de meest succesvolle verandering is die wij tot nu toe hebben doorgevoerd. De industriële look is voor velen de moeilijkste geworden om hun geest aan de realiteit aan te passen.

We komen nu op het punt met meubels dat de creatieve drang weer moet worden aangewakkerd, maar voor velen zal dat nog moeilijk worden. Het is belangrijk om stevige, natuurlijke, eenvoudige meubels te overwegen. De stukken die we gebruiken zijn als we een kamer opnieuw inrichten en een paar nieuwe stukken toevoegen als dat nodig is. Bijvoorbeeld, onze onderworpen muur is marmer, dus we hebben een paar tafel en een boekenkast gemaakt van dikke marmeren platen. selectieve stukken van decoratie, dat wil zeggen prullaria onder de basiskleur van de kamer.

De waarheid is dat we een nieuwe benadering van binnenhuisarchitectuur nodig hebben. We moeten ergens beginnen. En we zitten momenteel op een heel goede plaats. Zolang we een manier zoeken om elk nieuw meubelstuk uniek te maken, zullen we slagen. Blijf zoeken naar een stuk van een ongewone textuurstof of vorm. Bijna alles zal werken. Op dit moment heeft houtansScope voor meubels die exotisch en rauw durven te zijn en er toch mogol uitzien. Iedereen houdt van Lexus onder de juiste omstandigheden.

Als wij willen profiteren van de huidige markt voor in Amerika geproduceerd industrieel meubilair, zullen wij geld moeten uittrekken om wreed te zijn. Uiteindelijk zullen wij als consumenten het verschil in waarde voor de dollar gaan zien. Dit verschil wordt dan door de fabrikant genomen voor dezelfde prijs als een goed gemaakt meubelstuk uit het traditionele Europa. Wij bevinden ons momenteel in het informatietijdperk.

Om een fabrikant of detailhandelaar te selecteren die u de beste waarde kan bieden voor de prijs die u betaalt, moet u een kijkje nemen in hun geschiedenis en hoe hun meubelproducten zijn gemaakt. Probeer op internet te zoeken naar hun geschiedenis en richt je op een aantal van hun bestipes meubels of verder navraag doen bij hun moederbedrijf als je daar moet kopen.

Dit zijn enkele ideeën over hoe u industrieel meubilair kunt krijgen dat is gemaakt van kwaliteitshout en esthetische aantrekkingskracht heeft voor u en uw huis.

Zoek naar een voorbeeldfoto of een gedetailleerde beschrijving van het ovengedroogde hout dat ze gebruiken, zodat u de stukken kunt bekijken en u vervolgens kunt richten op houten meubelstukken die al uw zintuigen aanspreken.

Bezoek uw plaatselijke meubelzaken en doe een mini vergelijkend naast elkaar. Voor het grootste deel, ze niet alleen weten dat de markten, maar ze hebben dealers in verschillende landen of landen waar het meubilair dat ze verkopen is gemaakt. U kunt een gevoel van mysterie en exclusiviteit afleiden uit het feit dat veel detailhandelaren en fabrikanten geen reclame zullen maken voor het meubilair dat zij inrichten omdat zij het volgens een standaard maken en de markt kennen.

Lees meer:
White Wash buffetkasten
White Wash winkelkasten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.